Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tunç: “Terörsüz Türkiye” için yol haritasını çizdik

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti heyetiyle yaptığı görüşmede süreci değerlendirdi ve “Türkiye Yüzyılı” hedefiyle ilerleyeceklerini açıkladı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, DEM Parti heyetiyle yaptığı görüşmede süreci

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, TBMM’de DEM Parti Van Milletvekili Pervin Buldan ve Şanlıurfa Milletvekili Mithat Sancar ile yaklaşık 45 dakika süreyle bir araya geldi. Görüşmeye ilişkin açıklamasını sosyal medya üzerinden yapan Tunç, heyetle “atılan adımlar ve yürütülen çalışmalar” üzerine değerlendirmelerde bulundu.

Hassas süreç vurgusu

Tunç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın güçlü liderliği ve devlet kurumlarının koordinasyonuyla sürecin hassasiyetle yürütüldüğünü vurguladı. “Terörsüz Türkiye hedefimizin hayata geçmesiyle birlikte ‘Türkiye Yüzyılı’nı inşa edeceğiz” sözleriyle, ülkenin kalkınma hedeflerine bağlandı.

Ayrıca Tunç, terörün ortadan kaldırılmasının huzur ve kalkınma için temel şart olduğunu belirterek, “Her alanda kalkınmış, daha büyük bir Türkiye’yi hep birlikte geleceğe taşıyacağız” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Bahçeli’ye DEM Parti ziyareti

Demokrat Gündem