Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Tutuklu Manavgat Belediye Başkanı Kara’nın emekli maaşı kesildi

Manavgat Belediyesi’ne yönelik operasyon kapsamında tutuklanan Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’nın emekli maaşı kesildi.

Manavgat Belediyesi’ne yönelik operasyon kapsamında tutuklanan Belediye Başkanı Niyazi Nefi

Durumu kamuoyuna duyuran CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, “Hukukta böyle bir şey yok. Ailesi geçim sıkıntısı çekiyor” dedi.

8 Temmuz’da düzenlenen operasyonla gözaltına alınarak tutuklanan Kara, daha önce milletvekilliği yapmış ve milletvekili emeklisi olmuştu.

CHP Grup Başkanvekili Başarır, cezaevindeki ziyaretinin ardından yaptığı açıklamada, “Orada da ilginç bir durumla karşı karşıyayız. Milletvekilliğinden emekli. Onun da maaşını vermiyorlar. Niye vermiyorlar, merak ediyorum. Hukukta böyle bir şey yok” ifadelerini kullandı.

“Hiç kimse bu durumu hak etmiyor”

Başarır, Kara’nın ailesinin yaşadığı maddi zorluklara dikkat çekerek, “Bir insana emekli maaşı verilmez mi? Ailesi şu anda geçim sıkıntısı çekiyor. Yolsuzlukla suçluyorlar, o da gayet iyi. Doğrular ortaya çıkacak ama hiç kimse bu durumu hak etmiyor” diye konuştu.

İlginizi çekebilir: İBB’ye 9. dalga operasyonu

Demokrat Gündem