DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 2150247-0,42%
İzmir
31°

AÇIK

üst menü altı
WhatsApp Chat Lock (Sohbet Kilidi) özelliği nasıl aktif edilir?

WhatsApp Chat Lock (Sohbet Kilidi) özelliği nasıl aktif edilir?

ABONE OL
17 Mayıs 2023 17:11
WhatsApp Chat Lock (Sohbet Kilidi) özelliği nasıl aktif edilir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Whatsapp, uçtan uca şifreleme desteğiyle beraber cihaza fiziksel erişimi olan kişinin mesajları okumasını engelleyemese de yeni bir özellik sunmaya başladı. Bu yeni özellik, sohbetlerin korunmasını sağlıyor.

CHAT LOCK ÖZELLİĞİ NASIL AKTİF EDİLİR?

Whatsapp uzun bir süredir güvenlik önlemleriyle dikkat çekerken Meta tarafından yeni bir güncelleme yayınlandı. Chat Lock (Sohbet Kilidi) özelliği kullanıcılara sunuldu ve bu özellik sayesinde kullanıcılar belirli sohbetlerin üzerine şifre veya biyometrik kimlik doğrulamasıyla kilit koyabiliyor. Chat Lock özelliği, kullanıcıların mesajlara erişim sağlamadan önce biyometrik kimlik doğrulaması yapmalarını zorunlu kılıyor.

""

Whatsapp, paylaşılan bilgilere göre, Sohbette Tut özelliğiyle birlikte mesajları gönderenlere süper güçler sunmaya başladı. Kullanıcıların isteğine bağlı olarak mesajlar kaydedilebiliyor. Ancak mesajın sohbette tutulup tutulmayacağını belirleme seçeneği sadece mesajın gönderildiği kişiye verilmiştir. Eğer bir mesajın sohbette tutulmasını isterseniz, karşı taraf bunu size bildirerek bu fırsattan yararlanabilir. Sohbet uygulaması üzerinden "Tutulan Mesajlar" bölümünden sohbetin organize edilerek mesajlar kaydedilebilir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP