Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

YENİ Parti’de kongre öncesi İzmir zirvesi: Özgür Özel vekiller, belediye ve ilçe başkanlarıyla masaya oturdu!

İzmir’de düzenlenecek dev il kongresi öncesinde kente çıkarma yapan YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, basın özgürlüğü yürüyüşünün hemen ardından partisinin tüm Ege kurmaylarını kentteki bir otelde düzenlenen basına kapalı toplantıda bir araya getirdi.

İzmir'de düzenlenecek dev il kongresi öncesinde kente çıkarma yapan YENİ

25 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek kritik YENİ Parti İzmir İl Kongresi öncesinde örgütün nabzını tutan Özel; milletvekilleri, ilçe belediye başkanları ve 30 ilçe başkanıyla bir arada tam kadro zirve gerçekleştirdi.

Toplantıya YENİ Parti İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, İzmir Milletvekilleri Tuncay Özkan, Ümit Özlale, Seda Kaya Ösen, Murat Bakan, Salih Uzun, Ednan Arslan, İl Başkan Vekili Murat Aydın ile tüm ilçe belediye ve ilçe başkanları eksiksiz katılım sağladı.

YENİ Parti'de kongre öncesi İzmir zirvesi: Özgür Özel vekiller, belediye ve ilçe başkanlarıyla masaya oturdu!

ÖRGÜT İÇİ KENETLENME MESAJI

Zirvenin ardından sosyal medya hesaplarından resmi bilgilendirme yayımlayan YENİ Parti İzmir İl Başkanlığı, “Genel Başkanımız Özgür Özel, İzmir İl Başkanımız Çağatay Güç, İzmir milletvekillerimiz, ilçe başkanlarımız ve ilçe belediye başkanlarımız ile toplantıda bir araya geldi” ifadesiyle güç birliği vurgusu yaptı.

YENİ Parti'de kongre öncesi İzmir zirvesi: Özgür Özel vekiller, belediye ve ilçe başkanlarıyla masaya oturdu!

Buluşmaya ilişkin son derece çarpıcı değerlendirmelerde bulunan YENİ Parti İzmir Milletvekili Ednan Arslan ise sandık iradesine sahip çıkacaklarının altını çizerek, “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in başkanlığında; Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Örgütümüz olarak bir araya geldik. İzmir’in sandıkta ortaya koyduğu iradeye hep birlikte sahip çıkıyoruz. Meclis’te İzmir’in hakkını savunmaya, belediyelerimizde halkımız için çalışmaya, örgütümüzle iktidar mücadelemizi büyütmeye devam edeceğiz. YENİ Parti iktidarı, halkın iktidarı olacak!” şeklinde konuştu.

YENİ Parti'de kongre öncesi İzmir zirvesi: Özgür Özel vekiller, belediye ve ilçe başkanlarıyla masaya oturdu!

YARINKİ BÜYÜK KONGRE ÖNCESİ SON STRATEJİ BELİRLENDİ

YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel’in liderliğinde gerçekleşen basına kapalı zirvede, 25 Ekim Pazar günü yapılacak İzmir İl Kongresi’nin hazırlıkları, yerel yönetimlerin sahadaki performansı ve genel iktidar yürüyüşünün İzmir ayağı detaylıca ele alındı.

Parti örgütünü kongre öncesinde tek ses ve tek yürek olmaya çağıran Genel Başkan Özel, toplantının tamamlanmasıyla birlikte yarınki büyük il kongresi saatini beklemeye çekildi.

YENİ Parti'de kongre öncesi İzmir zirvesi: Özgür Özel vekiller, belediye ve ilçe başkanlarıyla masaya oturdu!
Demokrat Gündem