DOLAR 32,5124 -0.11%
EURO 34,7855 -0.24%
ALTIN 2.425,64-0,17
BITCOIN 21585040,36%
İzmir
26°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
Yeşil Deniz Milenyum 2.bölüm ne zaman yayınlanacak? Tabii

Yeşil Deniz Milenyum 2.bölüm ne zaman yayınlanacak? Tabii

ABONE OL
8 Mayıs 2023 10:40
Yeşil Deniz Milenyum 2.bölüm ne zaman yayınlanacak? Tabii
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yeşil Deniz dizisi, 2014 yılında yayınlanmaya başlayarak kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edindi. Ancak 75. bölümünün ardından erken bir şekilde ekranlara veda etmesi, dizinin takipçileri için büyük bir üzüntü kaynağı olmuştu. Yıllar sonra ise sevindirici bir haber geldi ve dizinin TRT Dijital ekranlarında yeniden izleyiciyle buluşacağı açıklanmıştı.

Ocak ayında başlanan çekimlerle birlikte, Yeşil Deniz dizisi yeniden hayat buldu. 

Dizinin yapımcılığı, TFT Yapim, RK Fi̇lm yapım tarafından üstlenildi ve uzun bir aradan sonra yeniden hayranlarıyla buluşacak. Dizi, 10'ar bölümlük 3 sezon halinde yayınlanacak ve Ocak ayında başlanan çekimler devam ediyor.

Yeşil Deniz dizisinin oyuncu kadrosunda herhangi bir değişiklik yapılmadı ve sevilen dizinin başrollerinde yine Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş ve Ali Barkın gibi başarılı isimler yer alıyor.

Yeşil Deniz dizisinin 1. bölümü Tabii platformunda ücretsiz olarak izleyenlere sunuldu. Ve sosyal medyada eski tadı yine her zamanki gibi verdi. Dizi 1. bölümle birlikte dönüşü bile, hayranlarını sevindirmeye yetti ve uzun bir aranın ardından yeniden ekranlarda olması, dizinin hayranları için büyük bir mutluluk kaynağı oldu.

YEŞİL DENİZ MİLENYUM 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Yeşil Deniz dizisinin 2. bölümünün ne zaman yayınlacağı konusunda belirsizliğini koruyor. TRT tarafından konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi. Gelir gelmez siz değerli okurlarımız için haberimizin içerisinde bilgiye yer vereceğiz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP