Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yine kadın cinayeti: 18 yaşındaki eşini vurdu

Denizli'deki vahşet, Merkezefendi ilçesinde meydana geldi. Ferhat Evren, 18 yaşındaki

Denizli'deki vahşet, Merkezefendi ilçesinde meydana geldi. Ferhat Evren, 18 yaşındaki eşi İrem Evren'i 5 kurşunla öldürerek kayıplara karıştı.

Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde 27 yaşındaki Ferhat Evren, 18 yaşındaki eşi İrem Evren'i 5 kurşunla öldürerek kayıplara karıştı.

Olay, saat 11.00 sıralarında Merkezefendi ilçesinin kırsal Aşağışamlı Mahallesi'nde meydana geldi. 1 yıllık evli olan Ferhat Evren ile İrem Evren arasında evde ailevi sorunlar nedeniyle tartışma çıktığı ileri sürüldü.

1 AYLIK BEBEĞİ VARDI

Tartışmanın büyümesi üzerine Ferhat Evren, tabancasıyla eşine peş peşe 5 el ateş edip, kaçtı. Silah sesini duyan komşularının ihbarı üzerine adrese jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, 1 aylık bebeği olan İrem Evren'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından İrem Evren'in cansız bedeni, otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Jandarma, 'kasten yaralama' ve 'dolandırıcılık' suçlarından kaydı bulunduğu belirtilen Ferhat Evren'in yakalanması için çalışma başlattı. 

Demokrat Gündem