Rus milyarder roman Abramoviç’in yaklaşık 9 aydır Bodrum’da bulunan My Solaris isimli ultra lüks yatı dün akşam saatlerinde Bodrum’dan ayrılıp Göçek koylarına giderken, aynı bölgede bulunan Eclipse yatı ise bu sabah saatlerinde Bodrum’a geldi.
Rus Milyarder Roman Abramoviç'in yaklaşık 9 aydır Bodrum'da demirli bulunan 140 metre uzunluğunda 400 milyon Euro değerindeki My Solaris isimli yatı Bodrum'dan ayrılarak Fethiye'nin Göçek koylarına gitti.
Yine Abramoviç'e ait olan ve Göçek koylarında bulunan 164 metre uzunluğundaki 22 mere genişliğindeki altı katlı iki helikopter pisti bulunan Eclipse yatı ise bu sabah saatlerinde Bodrum'a geldi.
Kumbahçe Mahallesi açıkları ile Kara Ada arasına demirleyen yatta çok az sayıda personelin bulunduğu belirtildi.
Yatın Bodrum kıyılarında ne kadar süreyle kalacağı açıklanmadı.