Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ahmet Akın’dan “AK Parti’ye Transfer” iddialarına yanıt: Saat verdi

CHP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ankara kulislerini hareketlendiren parti değiştireceği yönündeki iddialara son noktayı koydu.

CHP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ankara kulislerini hareketlendiren

CHP’li Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Ankara kulislerini hareketlendiren parti değiştireceği yönündeki iddialara son noktayı koydu. Sosyal medyadan sonra canlı yayında da konuşan Akın, “CHP’deyim, partimdeyim” diyerek iddiaları kesin bir dille yalanladı ve bugün yapılacak Belediye Meclis Toplantısı’nı işaret etti.

31 Mart yerel seçimlerinde Balıkesir’de CHP’ye 78 yıl sonra tarihi bir zafer kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, son günlerde hakkında çıkarılan “AK Parti’ye katılacak” iddialarıyla gündeme geldi. İddiaların ısrarla sürdürülmesi üzerine sessizliğini bozan Başkan Akın, hem sosyal medya hesabından hem de katıldığı televizyon programından net mesajlar verdi.

“İDDİALARA İNANAMIYORUM: CHP’DEYİM, PARTİMDEYİM”

Konuyla ilgili Halk TV’ye özel açıklamalarda bulunan Ahmet Akın, transfer söylentilerine tepki gösterdi. İddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Akın, duruşunun net olduğunu şu sözlerle vurguladı:

“İddialara inanamıyorum. Kesin bir dille reddediyorum; CHP’deyim, partimdeyim. 31 Mart’ta Balıkesir’de 78 yılın ardından tarihi bir başarı elde ettik, milletimize hizmet etmeye odaklandık.”

TÜM DİKKATLER SAAT 14.00’TEKİ TOPLANTIDA

Başkan Akın, spekülasyonlara en kapsamlı yanıtı vermek üzere bugün (Pazartesi) gerçekleştirilecek Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclis Toplantısı’nı işaret etti. Kamuoyuna çağrıda bulunan Akın, “Saat 14.00’te belediye meclis toplantısının açılışında yapacağım konuşmayı herkesin dinlemesini tavsiye ediyorum” diyerek, konuya dair son sözü meclis kürsüsünden söyleyeceğinin sinyalini verdi.

“OLDUĞUM YERDEYİM” MESAJI VERMİŞTİ

Transfer iddialarının ilk ortaya atıldığı anlarda sosyal medya hesabı X (Twitter) üzerinden de bir açıklama yapan Akın, şu ifadeleri kullanmıştı: “Daha önce de belirttiğim üzere, olduğum yerdeyim ve Balıkesir’imde hiçbir hemşehrimi ayırmadan, herkesi ‘Balıkesir Ailem’ olarak kabul ederek şehrime ve milletimize hizmet etmeye devam ediyorum.”

Akın’ın bu açıklamalarına rağmen siyasi kulislerdeki söylentilerin devam etmesi üzerine, Başkan’ın bugün yapacağı meclis konuşmasının tonunun sert ve belirleyici olması bekleniyor.

Demokrat Gündem