DOLAR 32,5782 0.19%
EURO 35,0539 0.22%
ALTIN 2.454,380,78
BITCOIN 1968387-3,77%
İzmir
30°

AÇIK

üst menü altı
Bakan Soyer CHP İzmir kampında söz verdi: ‘Asla yorgunluk, yılgınlık olmayacak’

Bakan Soyer CHP İzmir kampında söz verdi: ‘Asla yorgunluk, yılgınlık olmayacak’

ABONE OL
23 Eylül 2022 10:51
Bakan Soyer CHP İzmir kampında söz verdi: ‘Asla yorgunluk, yılgınlık olmayacak’
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin genel başkan yardımcıları ve milletvekilleriyle İzmir'in Seferihisar ilçesinde yeni yasama dönemi öncesi yapılacak kampı bugün başladı.

DEMOKRAT GÜNDEM-Yasama dönemi öncesi seçim süreci, seçim ve sandık güvenliğine dair konuşma ve değerlendirmelerin yapılacağı değerlendirme toplantddısında konuşan İBB Başkanı Tunç Soyer, “İl başkanımızın verdiği söze ben de şu cümleleri ekleyerek tamamlayayım. Bu yolculukta İzmir her daim yanınızda olmaya devam edecek. Varlığınız ve liderliğinizden ilham alıyor, moral buluyor, güç ve çalışma azmi buluyoruz. Bizi geleceğe taşıyacak yolculuğumuzda asla yorgunluk, yılgınlık olmayacak. Arkanızdayız, yanınızdayız” dedi.

""

DENİZ YÜCEL: ÜZERİİMZE DÜŞENİN

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “Millet iktidarına ve milyonların ve bizlerin gönlünden geçen genel başkanımızın Cumhurbaşkanlığına giden yolda mihenk taşı olacağına yürekten inanıyoruz. İzmir olarak bu yolda, örgütümüz ve İzmirlilerle birlikte üzerimize düşenin çok daha fazlasını yapmaya hazırız. İzmir ve İzmirliler kendisiyle hesaplaşmaya çalışanlara, İzmir'e şaşı bakanları bir kez daha sandığa gömmeye hazırdır. İzmir il örgütü olarak hiç dinlenmemek üzere çıktığımız yolda üzerimize çıkan engelleri aşmaya devam edioyruz. Partimiz ve Türkiye için son derece önemli olan bu güzel organizasyon bizlere hem büyük bir güç hem de büyük bir sorumluluk yüklemiştir. Söz veriyoruz, genel başkanımızın attığı her adımın ve milletvekillerimizin 81 ilde akıttıkları alın terinin her damlasının hakkını İzmir'den vereceğiz” diye konuştu.

TUNÇ SOYER: ‘ASLA YORGUNLUK, YILGINLIK OLMAYACAK’

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “100 yıl ülkelerin tarihinde çok önemli bir kilometre taşıdır. İzmir 100. yılı elbette bu ünvana layık şekilde kutlamalıydı. O nedenle kurtuluşun şehir derken 9 Eylül'dür, kuruluşun şehri dedken 17 şubat iktisat kongresidir. 1922'yi nasıl gurur ve coşkuyla kutladıysak 17 Şubat 2023'te de iktisat kongresinin 100. yılını aynı görkem ve coşkuyla kutlamaya hazırlanıyoruz” diyerek sözlerine başladı.

""

SOYER İKTİSAT KONGRESİ HAZIRLIKLARI HAKKINDA BİLGİ VERDİ

İktisat kongresi hazırlıkları hakkında bilgi veren Başkan Soyer, “Dikiz aynasına bakmaya benzetiyorum, arada bir bakmak gerekir. Bizim de yapmak istediğimiz şey bu iktisat kongresinin 100. yılı vesilesiyle. 100 yıl önce yani kurtuluştan beş ay sonra, adeta küllerinden doğacak bir devleti yaratmak için yeni bir Cumhuriyet kurmak için düzenlenen bir iktisat kongresi. Bu iktisat kongresi henüz Lozan Anlaşması müzakereleri bitmemiş, yeni Cumhuriyet henüz kurmamış ve yangın yeri bir şehirde düzenleniyor. Gelecek yüz yılın cumhuriyetin iktisat politikaları düzenleniyor. Bu tarihi misyonu bugün de üstlenmek bizi ilgilendiren kısmı. 1135 delege katıyor ülkenin her yerinden. Azerbaycan ve Rus büyükelçileri de gelenler arasında. İşçiler, tüccarlar, sanayiciler katılıyor. Biz de sayın genel başkanımızın onayıyla, katkılarıyla bu süreci başlattık. 4 ayrı grupla buluşmaları sürdürüyor olacağız. Verileri akademisyenler eşliğinde tartışacağız. Bu derin umutsuzluk ve gelecek kaygıları içinde gelecekte oluşturacağımız siyasi kararlara zemin teşkil edecek t alepler, beklentiler ve çözüm önerilerini gündemimize getirmiş olacağız. Türkiye'nin geleceğine ışık tutacak ve CHP'nin iktidarında elinde bulunduracağı tüm bu belgeleri, bilgileri yolumuzu aydınlatacak bir katkı olarak değerlendiriyoruz” diye konuştu.

İBB Başkanı Tunç Soyer, sözlerini, “İl başkanımızın verdiği söze ben de şu cümleleri ekleyerek tamamlayayım. Bu yolculukta İzmir her daim yanınızda olmaya devam edecek. Varlığınız ve liderliğinizden ilham alıyor, moral buluyor, güç ve çalışma azmi buluyoruz. Bizi geleceğe taşıyacak yolculuğumuzda asla yorgunluk, yılgınlık olmayacak. Arkanızdayız, yanınızdayız” şeklinde sonlandırdı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP