DOLAR 32,2750 -0.04%
EURO 35,1008 -0.07%
ALTIN 2.466,100,01
BITCOIN 2115379-0,14%
İzmir
23°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
CHP İzmir'de milletvekilleri zirvesi: Genel başkan ziyareti sonrası sahaya inecekler

CHP İzmir'de milletvekilleri zirvesi: Genel başkan ziyareti sonrası sahaya inecekler

ABONE OL
8 Şubat 2022 14:20
CHP İzmir'de milletvekilleri zirvesi: Genel başkan ziyareti sonrası sahaya inecekler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in de katılımıyla 30 ilçe başkanıyla sabah saatlerinde gerçekleştirdiği toplantının ardından bu kez milletvekilleriyle biraraya geldi. Koorrdinasyon toplantısında CHP Liderinin İzmir ziyareti öncesi hazırlıkların yanısıra milletvekillerinin sahada başlayacak çalışması hakkında görüş alışverişinde bulunuldu, alan çalışmasının ayrıntıları üzerinde konuşuldu. 

DEMOKRAT GÜNDEM-Parti il binasında CHP İzmir milletvekilleri Mahir Polat, Atila Sertel, Murat Bakan, Sevda Erdan Kılıç, Kani Beko, Özcan Purçu, Bedri Serter, Tacettin Bayır ve Kamil Okyay Sındır ile biraraya gelen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in CHP Lideri'nin İzmir ziyareti ve katılacağı temel atma töreni öncesi süren hazırlıklar ile ilgili istişarede bulunduğu belirtildi. 

MİLLETVEKİLLERİ SAHAYA İNİYOR 

Milletvekilleriyle gerçekleşen koordinasyon toplantısında ayrıca seçim çalışması yapmak üzere tüm milletvekillerinin saha çalışması yapması kararlaştırıldı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun İzmir ziyaretinin ardından tüm CHP İzmir milletvekileri Konak'tan başlayarak merkez ve çevre ilçelerde saha çalışması yapacak. 

BEDRİ SERTER: CUMA GÜNÜ KONAK'TAN İTİBAREN İLÇELERE GİDECEK, HALKIMIZI DİNLEYECEĞİZ

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter, "Genel başkanımızın İzmir ziyareti ve süren hazırlıklar konusunda konuştuk. İl başkanımızla birlikte bundan sonraki süreçte sahada yapacağımız çalışmalar konusunda değerlendirmelerde bulunduk. Türkiye seçim atmosferine girmiş durumda. Halk ekonomik olarak büyük sıkıntı içinde. Yüksek faturalar, yüksek enflasyon, açlık sınırında yaşam mücadelesi verilmekte. Belediyelerimiz eliyle de sağ elin verdiğini sol el görmeyecek şekilde yoğun sosyal destek ve yardımlarda bulunuyoruz. Ama hem partimizin hem belediyelerimizin yaptığı çalışmaları halkımızla paylaşacağız. Önce onları dinleyeceğiz, dertlerini paylaşacağız, yanlarında olduğumuzu belirteceğiz. Cuma günü tüm vekillerimizle sahaya ineceğiz. Konak'tan başlayıp önce merkez ilçeleri ardından uzak ilçelerimizi tek tek gezeceğiz. Tüm parti örgütümüzle beraber sahada daha da aktif olacağız" şeklinde konuştu. 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP