DOLAR 32,9062 0.01%
EURO 35,1238 -0.47%
ALTIN 2.431,34-0,82
BITCOIN 20230950,24%
İzmir
35°

AÇIK

üst menü altı
CHP Lideri 'Gerçekten benimle birlikte misin' çağrısına sosyal medyadan destek seli

CHP Lideri 'Gerçekten benimle birlikte misin' çağrısına sosyal medyadan destek seli

ABONE OL
23 Eylül 2022 13:24
CHP Lideri 'Gerçekten benimle birlikte misin' çağrısına sosyal medyadan destek seli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seferihisar'da gerçekleşen 27'nci dönem 5'inci Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti üyelerine seslenerek, "Şunu artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Artık beraber karar verelim; bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz? Benimleyseniz benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" dedi. Bu açıklamasının ardından  sosyal medyada #yanindayim hashtagi ile Kılıçdaroğlu'na destek mesajları yağmaya başladı. 

DEMOKRAT GÜNDEM-TBMM CHP Grubu'nun 27'nci dönem 5'inci Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla İzmir'in Seferihisar ilçesinde başladı. Toplantıda CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun yanı sıra genel başkan yardımcıları, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, ilçe belediye başkanları ve CHP'li vekiller katılıyor. 

KILIÇDAROĞLU: 'SIRTIMI SİZE YASLAYACAĞIMI BİLMEK İSTİYORUM'

Toplantının açılışında konuşan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bakınız, ben sürekli yürümeye ve ilerlemeye kararlıyım. Hiçbir şey beni inandığım yoldan geri çeviremez. Bu ülkeyi seven insanların, gerçek vatanseverlerin umutları ve duaları her yerde bizimle birlikte yürüyor, buna inanın. Bu mücadelede halk düşmanlarını beraber yeneceğiz. Halkımıza kurtuluşu beraber getireceğiz. Şunu artık bilmek zorundayım. Siz gerçekten benimle birlikte misiniz? Bazılarınızın sesi çıkmıyor. Bazılarınızın da isteyerek veya istemeyerek zarar verdiğini görüyorum. Artık beraber karar verelim; bu halk düşmanlarını beraber yenecek miyiz? Benimleyseniz benimle olduğunuzu da artık hissetmek istiyorum. Sırtımı size yaslayacağımı bilmek istiyorum" ifadelerini kullandı. 

""

Kılıçdaroğlu'nun 'Siz gerçekten benimle misiniz? Benimleyseniz artık hissetmek istiyorum' temenni ve çağrısına destek olmak için sosyal medya ortamında #yanındayim hashtagi açıldı ve destek mesajları yağmaya başladı. Binlerce parti yöneticisi ve partili de kampanyaya katılarak desteklerini iletiyor. 

KILIÇDAROĞLU'NA DESTEK MESAJLARINDAN 

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay: "İlk günden beri, her zaman Sonuna kadar… #yanındayım @kilicdarogluk"

""

Engin Özkoç: "Hak, hukuk, adalet için, özgür yarınlarımız için, "Tek bir çocuğun yatağa aç girmediği" Türkiye'yi birlikte yaratmak için, bugün yanınızdayım, yarın da yanınızda olacağım Sayın Genel Başkanım. #yanındayım @kilicdarogluk"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: "Her koşulda Sayın Genel Başkanımızın #yanındayım @kilicdarogluk"

Canan Kaftancıoğlu: "Dün, bugün ve daima… Halkının yanında olan halk ve devlet insanının daima #yanındayım"

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer: "Umut, barış ve adalet dolu bir Türkiye için Genel Başkanımız @kilicdarogluk'nun #yanındayım"

""

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: "Bedeli ne olursa olsun, aydınlık bir Türkiye için #Yanındayım @kilicdarogluk [✌️] "

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan: "‘Bu halk düşmanlarını beraber yeneceğiz…’ Bu uğurda, Yolumuzda Tek Yoldaşımız da! Seninleyiz Sayın Genel Başkanım… #Yanındayım #SeninleyizKılıçdaroğlu #YanındayızKılıçdaroğlu."

CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat: "Tavrımız net! Yanınızdayız Sayın Genel Başkanım @kilicdarogluk #SeninleyizKılıçdaroğlu #YanındayızKılıçdaroğlu #yanındayım"

""

CHP PM Üyesi Devrim Barış Çelik: "Türkiye’nin müreffeh yarınları için #yanındayım"

Fatma Çalkaya: "Hak, Hukuk, Adalet inancıyla çıktığın bu yolda her zaman #Seninleyim Sayın Genel Başkanım. #Yanındayım @kilicdarogluk"

Abdül Batur: "Sayın genel başkanım, sizin liderliğinizde, girilecek her yolda her zaman yanınızdayız"

Erhan Kılıç: "Bugün, yarın ve daima yanınızdayız Sayın Genel Başkanım @kilicdarogluk "

 

 

 

 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP