Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

Deprem kahininden yeni paylaşım: Bölge yeniden şekilleniyor

Türkiye'yi yasa boğan depremlerden birkaç gün önce yaptığı paylaşımlarla "depremi

Türkiye'yi yasa boğan depremlerden birkaç gün önce yaptığı paylaşımlarla "depremi önceden bilen adam" olarak bilinen Frank Hoogerbeets'ten yeni paylaşımlar geldi.

Kahramanmaraş merkezli depremler bütün dünyayı yasa boğarken, bu felaketten günler önce sosyal medya hesabı üzerinden bölgede bir deprem yaşanabileceğini açıklayarak dikkatleri üzerine çeken Frank Hoogerbeets’ten açıklama geldi.

Sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlarla, “Deprem kahini” lakabını alan Hoogerbeets, bugün bir paylaşımda daha bulundu. Türkiye ile ilgili yaptığı açıklamalardan sonra sosyal medya üzerinde takipçisi sayısı hızla artan Hoogerbeets, paylaşımında Kahramanmaraş’ta yaşanan depremin bütün bölgeyi etkilediğini dile getirdi.

Hoogerbeets, “Orta Türkiye’deki büyük depremler bütün bölgede stres dağılımının önemli bir şekilde değişmesine sebep oldu ve Filistin’e kadar sismik hareketlilik yaşanıyor. Açıkça bölge yeniden şekilleniyor” dedi.

Deprem kahininden yeni paylaşım: Bölge yeniden şekilleniyor
Demokrat Gündem

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir