Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

DEVA Partili Ekmen’den Kızılay sorusu: ‘Sahada Kızılay yok’

DEVA Partisi depremin olduğu ilk günden itibaren deprem bölgesinde. Deprem

DEVA Partisi depremin olduğu ilk günden itibaren deprem bölgesinde. Deprem faciası yaşandıktan sonra DEVA Partisi Genel Başkanı ALİ Babacan ve genel başkan yardımcılarıyla birlikte 5 il ve 7 ilçe gezdiklerini kaydeden Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, sahada Kızılay logo ve armalı tek bir çadır göremediğini ve yaptığı araştırma sonunda bunu öğrendiğini belirten bir mesaj yayınladı. 

'SAHADA TEK BİR KIZILAY LOGOSU, ARMASI, ÇADIRI YOK'

DEVA Partisi GEnel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen deprem bölgesinde tek bir Kızılay arma, logo ve çadırı olmadığını söyledi. Bu durumun sebebini öğrendiğini de belirten Ekmen, "Bunun nedenini merak etmiyor musunuz?" diye sordu.

'BU DURUMUN SEBEBİNİ ÖĞRENDİM'

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, "Genel başkanımızla 5 il ve 7 ilçe gezdik. Sahada tek bir Kızılay logosu, arması, çadırı yok! Bunun nedenini merak ediyor musunuz? Afet ve acil durumla özdeşleşmiş Kızılay niçin tam kapasite sahada değil. (Sadece sıcak yemek üretip sahada dağıtıyor) Bu durumun sebebini öğrendim" ifadelerini kullandı. 

""

DEVA Partili Ekmen'den Kızılay sorusu: 'Sahada Kızılay yok'
Demokrat Gündem