DOLAR 32,4461 -0.13%
EURO 34,7870 -0.54%
ALTIN 2.440,520,19
BITCOIN 20902871,19%
İzmir
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

üst menü altı
AK Partili Kırkpınar ülke gündemini değerlendirdi

AK Partili Kırkpınar ülke gündemini değerlendirdi

ABONE OL
26 Mayıs 2021 11:37
AK Partili Kırkpınar ülke gündemini değerlendirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, son dönemde Türkiye'nin gündemine gelen konuların rastlantı olmadığını, herkesin kendisine verilen rolünü oynayarak bunları planlı olarak gündeme getirdiğini ifade etti.

ABD Başkanı Joe Biden'ın açıklamaları, muhalefetin "128 milyar dolar nerede?" sorusu, emekli generallerin açıklaması ve Boğaziçi Üniversitesi gösterileriyle bu sürecin devam ettiğini belirten Kırkpınar, bunların tamamının bir oyunun sahnelenmesinden ibaret olduğunu dile getirdi.

Kırkpınar açıklamasında şu ifadeler yer verdi:

“19 yıllık iktidarımız boyunca daha yaşanabilir bir Türkiye oluşturmak için Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gece gündüz demeden çalıştık. Bu yolda karşılaştığımız antidemokratik bütün engelleri de aziz milletimizin feraseti ve desteği ile birer birer aştık. Bölgemizdeki istikrar ve güvenin teminatı, dünya mazlumlarının sesi ve ümidi olduk. Demokrasi kültürümüzün üzerine gölge düşürmeye çalışanlara, ülkemizin önünü kesmek için türlü yollara girişenlere karşı biz, inandığımız yolda yürüme ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde mazlumların sığınağı Türkiye'mizi daha ileriye taşıma gayretimizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

“TÜRKİYE’Yİ HEDEFLERİNE ULAŞTIRMAKTA KARARLIYIZ”

Ülkemiz üzerinde çok ciddi oyunlar oynanmak istendiğine dikkat çeken Kırkpınar açıklamasında, “Bu doğrultuda son günlerde yaşanan ve adım adım kurgulanan sürecin tesadüf olmadığının bilincinde olarak, dış güçlerin darbe yapamayacağını anlaması üzerine ülkemiz üzerinde çok ciddi oyunlar oynanmaya başlandı.  Adım adım kurgulanan bir süreç; ABD'de Başkanlık seçimi ile hızlandı aslında. Geçen yıl Aralık ayında henüz Başkan adayı iken Biden; "Türkiye'de Erdoğan'ı darbeyle değil, demokratik yollarla, seçimle göndereceğiz" sözlerini sarf etmiş ve yaşanacak olayları bir bakıma deşifre etmişti.  Son 19 yıldır, eski Türkiye ezberlerini alt üst eden, bölgesinde ve dünyada lider ve tam bağımsız Türkiye'yi her şeye rağmen inşa eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı, istemeyen Biden yönetimi; göreve gelir gelmez uyuyan tüm hücreleri uyandırıp, topyekün bir saldırı seferberliği başlatmış bulunmaktalar. Tıpkı geçmişte 28 Şubat'ta olduğu gibi, tıpkı 17-25 sürecinden itibaren denendiği gibi hala daha her seferinde ülkemize ve milletimize operasyon çekmekten vazgeçmiyorlar.  Bununla birlikte ABD’nin kuklası olan hain FETÖ terör örgütünün türlü çevrelerdeki temsilcileri yeniden sahaya sürülmeye başlandı.   Küresel vesayetin lideri konumundaki ABD'nin yönlendirdiği, aparatları FETÖ, PKK dahil tüm illegal örgütlerin oyun kurduğu, içeride muhalefet sözcülerine söylem pompalandığı siyasi bir tasarım süreci yaşıyoruz. Ama bu sefer oyun tutmaz.  Millet iradesine karşı kaos çıkarma peşinde koşanlar bilmelilerdir ki, Milletimiz Ariftir. Bu oyunları görmekte ve bilmektedir.  Sultan Alparslan’ın bin yıl önce açtığı yolda, Fatih Sultan Mehmet’in 568 yıl önce İstanbul surlarına diktiği sancağın gölgesinde, Gazi Mustafa Kemal’in 98 yıl önce emanet ettiği Cumhuriyet’in kollarında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde milletimizle birlikte maziden atiye kurduğumuz köprüyü aşkla, şevkle heyecanla geçerek Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmakta kararlıyız.” ifadelerine yer verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP