DOLAR 32,5696 0.12%
EURO 34,9304 -0.25%
ALTIN 2.434,76-0,05
BITCOIN 2094677-0,16%
İzmir
22°

AÇIK

üst menü altı
DEVA'da kongre heyecanı başlıyor/Ösen: '6 ayda 30 ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz'

DEVA'da kongre heyecanı başlıyor/Ösen: '6 ayda 30 ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz'

ABONE OL
15 Haziran 2021 17:47
DEVA'da kongre heyecanı başlıyor/Ösen: '6 ayda 30 ilçe kongremizi gerçekleştireceğiz'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DEVA Partisi İzmir İl Başkanlığı'nde kongre heyecanı başlıyor. Kongre takvimini başlattıklarını açıklayan İl Başkanı Seda Kaya Ösen, 20 ilçede örgütlenme çalışmalarını tamamladıklarını belirterek, yıl sonuna kadar 30 ilçenin kongrelerini tamamlayacaklarını açıkladı. 

DEMOKRAT GÜNDEM-DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, partilerinin İzmir, İstanbul, Ankara ve Bursa başta olmak üzere metropol kentlerdeki kongrelerini gerçekleştireceğini, yaz sonuna kadar da büyük kentlerdeki örgütlenmelerini tamamlamış olacağını belirtti. 

SEDA KAYA ÖSEN: HER HAFTA İKİ İLÇE KONGRESİ YAPACAĞIZ 

Demokrat Gündem Gazetesi'ne konuşan DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, İzmir'de Kiraz ve Ödemiş ilçe başkanlıklarının açılışını önümüzdeki hafta gerçekleştireceklerini dile getirerek, "Kiraz ve Ödemiş ilçelerimizin açılışını 23 Haziran tarihinde gerçekleştireceğiz. Ardından 24 Haziran günü Narlıdere kongremizi yapacağız. Hemen akabinde Balçova ilçe kongremizi yapacağız" dedi. 

ÖSEN: 6 AYDA 30 İLÇE KONGREMİZ, ARDINDAN İL KONGREMİZ GERÇEKLEŞECEK 

Önümüzdeki hafta Kiraz ve Ödemiş ilçelerinin açılışı, Narlıdere ve Balçova ilçe kongrelerinin gerçekleştirilmesiyle birlikte her hafta 2 ilçenin kongresini yapacaklarını kaydeden Seda Kaya Ösen, "Büyükşehirlerimizin kongreleri başlıyor. Bursa, Ankara, İzmir ile başlıyoruz. Daha sonra İstanbul aramıza katılacak. Partimiz bu yaz büyük kentlerdeki örgütlenmesini tamamlayacak. İzmir'de de şu ana kadar 20 ilçemizin örgütlenmesini tamamladık. Geri kalan 13 ilçemizin örgütlenmesini de hızla yapacağız. Her hafta iki kongre yapacağız. Karabağlar, Bornova, Buca gibi büyük metropollerin kongresini sonbahara yapacağız. Yıl sonuna kadar inşallah 30 ilçemizin tamamının kongrelerini tamamlamış olacağız. Yani 6 ayda 30 kongre  yapılacak. İlçe kongrelerimizi tamamladıktan hemen sonra Aralık ayı gibi de İzmir İl Kongremizi gerçekleştireceğiz" şeklinde konuştu. 

 

 

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP