Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İmamoğlu İzmir’den startı verdi

CHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel, Murat Bakan ve Gökçe Gökçen’in de katıldığı mitingde Ekrem İmamoğlu, İzmir’de yoğun ilgiyle karşılandı. Partililer, İmamoğlu’nu gül yapraklarıyla karşılarken, salonda yalnızca Türk bayraklarının olması dikkat çekti.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Deniz Yücel, Murat Bakan ve Gökçe

DEMOKRAT GÜNDEM-CANLI ANLATIM-Cumhuriyet Halk Partisi’ninr (CHP) 23 Mart’taki cumhurbaşkanı adayı ön seçiminin tek adayı olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim startını İzmir’de verdi.

Havalimanından itibaren coşkulu kalabalık tarafından karşılanan Ekrem İmamoğlu, Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmir’de düzenlenen mitingde partililerle buluştu. Miting öncesinde Karşıyaka’da Zübeyde Hanım’ın mezarını ziyaret eden İmamoğlu, mitingin yapılacağı Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Spor Salonu’na yoğun ilgi eşliğinde giriş yaptı.

İmamoğlu, miting öncesinde Hasan Tahsin Vapuru’yla Üçkuyular’dan Bostanlı’ya geçerken, kendisine İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu eşlik etti.

SALONDA TÜRK BAYRAKLARI VE PANKARTLAR DİKKAT ÇEKTİ

Mustafa Kemal Atatürk Kapalı Spor Salonu’nu saatler öncesinden dolduran yurttaşların yalnızca Türk bayrakları taşıdığı görüldü.

Salonu süsleyen pankartlarda, “Yolumuz uzun, heyecanımız yüksek, gençliğimiz var. Sen, Cumhurbaşkanı yapacağız”, “Cumhurbaşkanı Adayımızı Gel seç tarihe geç”, “Kurtuluş yok tek başına, haydi hep birlikte görev başına” ve “CHP başaracak Türkiye kazanacak” ifadeleri yer aldı.

İMAMOĞLU’NA GÜL YAPRAKLARIYLA KARŞILAMA

Miting alanına İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu ile birlikte giriş yapan İmamoğlu, partililerin yoğun tezahüratları ve gül yaprakları eşliğinde karşılandı.

Miting alanında sık sık “İktidar” sloganları atılırken, İmamoğlu konuşmasına başlamadan önce ceketini çıkardı ve “Düşmana ilk kurşunun atıldığı İzmir’den yola çıktım” dedi.

NE YAPSAN NAFİLE, O SANDIK GELECEK

İktidara sert eleştirilerle yüklenen Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ekrem İmamoğlu olmadan seçime gireceksiniz. Hah. Milletin iradesini sözünü tanımayacaksınız öyle mi? Ne olacak biliyor musunuz?

Milletin tarihte görmediğiniz demokrasi tokadını yiyeceksiniz demokrasi tokadını. Cevabını alacaksın. Yerine oturacaksın. Nafile ne yapsan. O sandık gelecek, millet seni o sandıkla evine gönderecek. Cesaretiniz varsa karşımıza çıkın. Milletin iradesi kararını versin” diye konuştu.

“23 MART’TA BU BOZUK DÜZENİ DEĞİŞTİRMEYE KARARLI OLDUĞUMUZU GÖSTERECEĞİZ”

Sözlerine, “İktidara hazır mıyız? Merhaba İzmir, merhaba Ege” diye başlayan Ekrem İmamoğlu, “İktidar neden korkuyor? Sandıktan korkuyor. Ne yapacağız? İktidarın en korktuğu şeyi sandığı onlara göstereceğiz 23 Mart’ta. Artık bu ülkede seçilmişlerin değil seçenlerin üstün olduğunu hatırlayacağız. Herkes görüp anlayacak ki mühür kendini sultan sananlarda değil millettedir millette. 23 Mart’ta bu bozuk düzeni değiştirmeye kararlı olduğumuzu göstereceğiz. Bu mücadale dalga dalga büyüyecek” dedi.

BUGÜN BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN

“Bugün benim için çok özel bir gün. Ben önce aday, sonra Cumhurbaşkanı olma iddiasıyla yola çıkıyorum. Elbette odalarını bile sayamayacağımız bir sarayda oturup ülkeyi yönetmek gibi bir hayalimiz yok” diyen CHP Cumhurbaşkanı Adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ben bir makama değil zorlu bir mücadeleye adayım. Tek derdim, hayalim bu iktidarın yerle bir ettiği demokrasiyi, ekonomiyi, eğitimi, sağlığı sizlerle birlikte inşa etmek. Devleti bir avuç insanın çıkarının değil milletin bekçisi haline getirmek. Bunu nasıl yapabiliriz? Hep birlikte başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU’NUN KONUŞMASININ SATIR BAŞLARI:

İzmir cesur başlangıçların, güzel finallerin, ilk kurşunun son zaferin şehridir. Merhaba İzmir. Ayağa kalkarak hep birlikte başaracağız.

KARDEŞLİĞİMİZİ YENİDEN KAZANMANIN PEŞİNDEYİZ

Hedefimiz belli. Biz yalnızca seçimi kazanmanın değil milletçe birliğimizi kardeşliğimizi yeniden kazanmanın peşindeyiz. Sevinçte kederde acıda ve mutlulukta milletçe tek yürek olabilmenin peşindeyiz. Biz bu ülkeyi ortak acılarımızı, mutluluklarımızı bile partizanlıkla zehirlemeye çalışan, ayrıştırarak iktidarda kalmaya çalışan bir avuç insandan kurtaracağız.

BU MİLLET ESARETİ ASLA KABUL ETMEZ

Onlar bizi adaletsiz bir düzene hapsetmek istiyorlar. Bu millet esareti asla kabul etmez. Bu millet eşitsizliği, adaletsizliği asla kabul etmez.

İmkan ve fırsatlara erişimde, hak ve özgürlüklerin kullanımında herkesin eşit olması demektir çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmak. Gelir dağılımında da adaletin sağlanması demektir. Çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkmak bilimde, üretimde öncü olmak demektir.

CHP’NİN İRADESİ VARDIR

CHP her zaman, her daim bu hedefler doğrultusunda yürümüştür. Milli ekonominin kurulmasında, ulaşım altyapısının sağlanmasında açılan ilk fabrikalarda, bankalarda, ekonomi teşekküllerinde hep gururla evladı olduğum bu güzel partide sizlere hizmet ettiğim CHP7nin iradesi vardır.

BUNUN ADI DEMOKRASİ DEVRİMİDİR

Ülkemizin Cumhuriyet, demokrasi, hukuk devleti, laiklik, sosyal devlet yolunda attığı adımların hepsinde CHP iradesi vardır. Ülkemizin tüm bu ilkelerin bugün ne kadar sıkıntıya düştüğünü hepimiz yaşıyoruz. CHP 23 Mart’ta bir kez daha gücünü ve iradesini ortaya koyacak. Partimizin cumhurbaşkanı adayı bizzat sizlerle, üyelerin oylarıyla belirlenecek. Bunun adı demokrasi devrimidir, demokrasi devrimi. Devrim yapıyorsunuz. Tarihe geçiyorsunuz.

23 MART’TA MEYDAN OKUMAYA HAZIR MIYIZ

23 Mart’ta meydan okumaya hazır mıyız? CHP tek adamların ve dar kadroların iradesiyle şekillenen siyasete meydan okumaktadır. Bizler Cumhuriyetçiyiz. Bakın doya doya söylüyorum; bizler Cumhuriyetiz, bizler demokratız.

ONLAR NE DERSE O OLUR

Bizim anlayışımıza göre vatandaşlar nasıl ülkenin sahibi ise üyeler de partilerin sahibidir. Onlar ne derse o olur. Biz kendini devletin sahibi görüp devletten itaat bekleyenlere benzemeyiz. Bizim anlayışımıza göre millet devletin efendisidir. Millet büyüktür.

YÖNETİCİLER VATANDAŞ KARŞISINDA HADLERİNİ BİLMELİDİR

Yöneticiler vatandaş karşısında hadlerini bilmelidir. Devlet milletine hizmet eder. Milletine şefkat elini uzatır. Milletini korur, güleryüzünü gösterir. Vatan ve millet hepimiz için kutsaldır. Devleti yönetenlerin yüzü asık olmaz, vatandaşını korkutmaz, parmak sallamaz, ürkütmez. Yönetciler vatandaş karşısında hadlerini bilmelidir.

23 MART’TA İKTİDARA SANDIĞI GÖSTERECEĞİZ

İktidar neden korkuyor? Sandıktan korkuyor. Ne yapacağız? İktidarın en korktuğu şeyi sandığı onlara göstereceğiz 23 Mart’ta. Artık bu ülkede seçilmişlerin değil seçenlerin üstün olduğunu hatırlayacağız. Herkes görüp anlayacak ki mühür kendini sultan sananlarda değil millettedir millette. 23 Mart’ta bu bozuk düzeni değiştirmeye kararlı olduğumuzu göstereceğiz. Bu mücadale dalga dalga büyüyecek.

MİLYONLARCA VATANDAŞIMIZ ZULÜM ALTINDADIR

Normal şartlar altında değiliz. Gerçek demokrasi ortamında ne yazık ki yaşamıyoruz. İktidarın dozunu arttırdığı bir zulüm ve baskıyla karşı karşıyayız. Borçlanmadan yaşayamayan milyonlarca yoksul ve dar gelirli, kendilerini hiçe sayan bu iktidarın zulmü altındadır. Eğitim, sağlık, adalet gibi temel hizmetlerden eşit olarak yararlanamayan milyonlarca vatandaşımız zulüm altındadır.

Gençler en kararlı şekilde yürümeye hazır mıyız? Gençlik Marşı’nı her köşede söylemeye hazır mıyız? Milyonlarca güneşi var bu ülkenin. Her birimiz güneş olmaya hazır mıyız?

İKTİDARI ELEŞTİREN HERKES ZULÜM ALTINDADIR

Ülkeyi yönetenler, işlerini düzgün yapamadığı için deprem, yangın, afetlerde ne yazık ki denetlenemeyen hastanelerde, canlarını sevdiklerini yitiren bu millet zulüm altındadır. Gerçekleri dile getiren, iktidarı eleştiren herkes zulüm altındadır. Bu zulmü yapanlar CHP’ye boyun eğdirerek millete de boyun eğdiriyoruz diye düşünüyorlar. Ne biz ne bu aziz millet boyun eğer mi? Boyun eğecek göz sizde var mı? Milletimiz boyun eğer mi?

MİLLETİMİZ BOYUN EĞER Mİ; UYKULARINI KAÇIRACAĞIZ

CHP, zulmün değil yalnızca milletin iradesi karşısında boyun eğer. İşte ön seçimde bu gerçeği hep birlikte göstereceğiz. CHP’nin zulme karşı tek yürek, tek bilek olduğunu hep birlikte göstereceğiz. Uykularını kaçıracağız. Yapacağımız ön seçimin önemini tüm boyutlarıyla, her bir üyemiz anlamalı ve hissetmeli. Her üyenin kapısını çalmalısınız, aramalısınız. Kalkın ayağa demelisiniz. Milletimziin size ihtiyacı var. Ben CHP7nin ön seçiminde bir oyumu kullanacağım ve iktidara karşı duruşumu göstereceğim demelisiniz. Benim bu konuda hiç kuşkum yok.

KÜSKÜNLÜK, KIRGINLIK UNUTULUR

Sözkonusu bu ülkenin varlığı, geleceği olduğunda chp’liler küskünlük, kırgınlıkları unutur, omuz omuza verir. Mevzu bahis vatansa gerisi teferruattır der. Partisine ve ülkesine sahip çıkar. En büyük sorumluluk her zaman olduğu gibi sizlere, bizlere, yani CHP’lilere düşmüştür. Omuzlarımızdadır bu yük. Hep birlikte kol kola vererek bu yükü taşımaya hazır mıyız?

ÖZGÜR ÖZEL’İ VE TÜM YÖNETİCİLERİ TEBRİK EDİYORUM

Önseçimiz ortak aklın, uzlaşmanın ve dayanışmanın o güçlü adımı olacak. Bu devrim gibi alan genel başkanımıza, yöneticilerimize yürekten teşekkür ediyorum. Buradan Özgür Özel’i ve tüm yöneticileri buradan tebrik ediyorum. CHP grubundaki tüm milletvekillerime teşekkür ediyorum. Ön seçimde bize hepimize emanet olan ortaya koyacağımız irade, bu bozuk düzeni değiştirmek isteyen herkese uzatılmış onurlu, güçlü bir dost eli olacak.

O SICACIK ELİMİZİ MİLLETİMİZİN HER FERDİNE UZATMAYA HAZIR MISINIZ?

Sizlerin elleri 1 milyon 700 bini aşkın üyesi olan CHP’nin elleri on milyonlarca vatandaşımızın elini sıkacak. O sıcacık elimizi milletimizin her ferdine uzatmaya hazır mısınız? Zulme karşı adaletin, vicdanın, iyiliğin yanında saf tutan herkesle bir olacağız. Partizanlığı silip atacağız bu memleketten.

KURTARICI BELİRLEMİYORUZ

Önseçimde partimiz bu kurtarıcı belirlemiyor, belirlemeyecek. 23 Mart’ta partimizin güçlü iradesini ortaya koyacağız. Benim bütün gücüm sizden geliyor, bana güç vermeye hazır mıyız? Cesaretim sizden geliyor. Cesaret vermeye hazır mısınız? İşte karşınızda sizin cesaretiniz, gücünüz, sizin kararlılığınız. Kurtuluş yok tek başına, hep birlikte görev başına diyeceğiz 23 Mart’ta.

MUHAKKAK BAŞARACAĞIZ

Muhakkak başaracağız, hep birlikte başaracağız. Ben gelecek güzel günlere yürekten inanıyorum. Yaradan bana güzel şeyler lütfetti. İnandın mı oluyor? İnandığım bu yolculuk en güçlü inançla yürüyeceğim yolculuk. Çıktığım yolculuğun sonundaki o güneşli umutlu sabahı şimdiden hissediyorum., Pırıl pırıl bir güneş. Bu cennet vatanımın üstündeki kara bulutları dağıtıp atmışsınız.

O GÜN HERKES ÇOK ŞÜKÜR DİYECEK

O gün seçim kazanmanın değil, milletçe birliğimizi, geleceğimizi kazanmanın mutluluğunu yaşayacağız. O gün bir avuç insanın dışında herkes çok şükür o devir bitti diyecek. Çok şükür diyecek. Herkes ülkeyi bu kadar yoran, geren, millete bu kadar acılar yaşatan bir devrin sona ermesinin verdiği huzuru hissedecek.

Bu particanlık belasından kurtulmaya hazır mıyız? 2009 yılından beri alınteri dökerek bir idealle yola çıktım. Görevini en iyi yapan milletini en çok sevendir.

İZMİR’İN IŞIĞINI SÖNDÜRMEK İSTİYORLAR

iZMİR’in bereketi kurutulmak isteniyor, önü kapatılıyor. İzmir cezalandırılıyor. Bu ülkenin bütünlüğüne, birliğine, Cumhuriyetin kazanımlarına sahip çıktığı için, yüreğindeki kocaman Atatürk sevgisi hiç eksilmediği için İzmir’in ışığını söndürmek istiyorlar. Ya böyle bir akıl olabilir mi? Biz ülkenin her tarafına aynı gözle, şefkatle bakan olacağız. Bir anne, baba evladını ayırabilir mi? Bu mümkün mü? İşte devlet, şehrine, vatandaşına, kurumuna böyle bakar.

İZMİR’İ VE EGEYİ’İ ÜRETİMİN, ZENGİNLİĞİN, BİLİMİN MERKEZİ YAPACAĞIZ

İzmir’i ve Ege’yi üretimin, zenginliğin, bilimin merkezi yapacağız. Gençliği, dinamizmiyle öne çıkan bu bölgenin dinamiğini, yeni sanayi devriminin gereklerini gözeterek bu şehrin zeki insanlarıyla, ortak akılla planlayacağız. Bizim fark edemediğimiz ne varsa bize kim gösterecek? Milletimiz gösterecek. Onlarla çalışacağız. Yolumuzu milletimizle belirleyeceğiz. Bu ülkenin ekonomisine büyük bir ivme ve güç kazandıracağız. Halkçı karakterimizle sosyal adalet ve refahta milletimize çağ atlatacağız.

ASLA BEN NE DERSEM O OLUR DEMEYECEĞİZ

Ancak asla ben ne dersem olur asla demeyeceğiz. Bu kibir ve akıl dışı anlayışı söküp atacağız. Devletimizin hafızasından söküp atacağız. Tek adamlığın, partizanlığın gölgesi bile düşmeyecek. Yöneticiler şeffaf olacak, gerektiğinde hesap verecek. Kamuya hizmet verme ahlakıyla hizlmet edecek. bunlar soyut vaatler değil. Hepinize buradan icraatçılık vaat ediyorum. Çünkü nasıl yapılır biliyorum.

İSTANBUL’DA SERGİLEDİĞİMİZ PERFORMANS ORTADA

İstanbul’da 6 yılda sergilediğimiz performans ortada. Hiçbir şehirde görülmemiş şekilde, metro, altyapı yatırımlarına, sosyal konutlara birçok projelere imza attık. Halkçılık vaat ediyorum. çünkü nasıl yapılır çok iyi biliyorum. İstanbul’da işe alımlarda, meclis toplantılarında hep şeffaflığı gözettik. attığımız her adımın hesabını yürek açıklığıyla verdik. Görevimiz bu. Artık kapalı kapılar ardında işleyen mülakatlar yapmadık. Adil bir yönetim vaat ediyoruz. Partisi inancı, yaşam tarzı dolayısıyla dışlanmak ayrımcılığa uğramak; tek bir kişi ya da kurum bunu yaşamayacak.

BUGÜN BENİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN

Bugün benim için çok özel bir gün. Ben önce aday, sonra Cumhurbaşkanı olma iddiasıyla yola çıkıyorum. Elbette odalarını bile sayamayacağımız bir sarayda oturup ülkeyi yönetmek gibi bir hayalimiz yok. ben bir makama değil zorlu bir mücadeleye adayım.

HEP BİRLİKTE BAŞARABİLİRİZ

Tek derdim, hayalim bu iktidarın yerle bir ettiği demokrasiyi, ekonomiyi, eğitimi, sağlığı sizlerle birlikte inşa etmek. Devleti bir avuç insanın çıkarının değil milletin bekçisi haline getirmek. Bunu nasıl yapabiliriz? Hep birlikte başarabiliriz.

Emeğin ve kadının değerini bilmeyen hiçbir siyasi hareketten mbu ülkeye fayda gelmez. Kadınların yaşadığı eşitsizliklerin çözümünü öncelikli görevi olarak görmeyen, kadınları her düzeydeki yönetim biriminde eşit temsilini hedeflemeyen hiçbir siyasetçiden bu ülkeye fayda gelmez kardeşim.

HİÇBİR SALDIRIDAN KORKMADIM, KORKMUYORUM, KORKMAYACAĞIM

Aralarında tanımadığım insanların mal varlıklarına el koymuşlar. Herhalde selam verdim diye onları da yaktılar. her geçen gün, her saat, günde 20 saat çalışıyorum. Her geçen gün bana ve arkadaşlarıma yeni bir saldırı uyduruyorlar. Bu makam ve mevkiye esir olmuşların hiçbir saldırısından korkmadın, korkmuyorum. Korkmayacağım. Kumpas, kirli tezgahlarlya, fitne fesatla kurdukları oyunu başlarına yıkacağız başlarına.

MİLLET BENİMLE MİLLET

Sanıyorlar ki ben yalnız kalacağım. Yahu, siz 10-15 kişinin malına mülküne el koyarak beni yalnız bırakacağınızı mı sanıyorsunuz. Millet benimle millet. Bunlar körleşmiş. Varsa yoksa koltuk. O koltuk senin mi? O koltuk Türkiye Cumhuriyetinin. Bir ailenin değil milletin evlatlarının. Sizin sizin, hepinizin. Ey ilgili şahıs, o biliyor kendini, seni gidi seni, kafanı kuma gömerek gerçeklerden kaçamazsın. gerçekler seni kovalıyor. Gerçekler senin peşinde. Bir yere kadar kaçabilirsin ama kurtulamazsın.

BURADAN SANA HODRİ MEYDAN

Sanıyor ki ben sineceğim, korkup kaçacağım. Ey ilgili şahıs, sana kötü bir haberim var, vallahi billahi de rüyalarından çıkmayacağım, korkmayacağım, sinmeyeceğim. Sen benim bir köşeye çekilip susacağımı sanıyorsun. Ben birilerinin yaptığı gibi şantaj, montaj demiyorum ha, dış güçler-örgütler-şebekeler-dış sermaye falan demiyorum; eğer benim arkadaşlarım en ufak bir haksızlığa veya hukuksuzluğa karışmışsa gelin tüm dosyaları açın, açıkça kamuoyunun önüne koyun. Sana sesleniyorum; hodri meydan. Meydan okuyorum. Elinizde ne varsa dökün ortaya.

TRT CANLI YAYIN YAPSIN; BU MEMLEKET İZLESİN

Ama öyle uydurma belgeleriyle, gizli tanıklarla dostumu, arkadaşımı değil mertçe mertçe. Mert ol mert. Hakka hukuka uygun olarak dökün ortaya. Millet de görsün. Hatta gelin hepimizin vergileriyle ayakta duran TRT canlı yayın yapsın. Senin savcıların sorsun, benim arkadaşlarım yanıtlasın. 86 milyon duysun, görsün karar versin. Kim haklı? Hangi dönemin milletin kaynakları peşkeş çekilmiş? Canlı yayında bu memleket izlesin.

SANA KİMSE İNANMIYOR; ATI ALAN ÜSKÜDAR’I GEÇTİ

Buradan İzmir’den soruyorum; var mı yüreğin, var mı cesaretin? Haydi bakalım.. yine sarayın odalarına saklanarak mı konuşacaksın. Uydurma, gizli tanık seversin. Bu milleti kandıracağını sanırsın. Sana kimse inanmıyor. senin medyana zaten inanmıyor. Kusura bakma Erdoğan, atı alan Üsküdar’ı geçti, geçti. Senin dönemin bitti. ÖYle de bitti böyle de bitti senin dönemin.

MERTSEN YİĞİTSEN MEYDAN OKUMAMA YANIT VERİRSİN

Mertsen, yiğitsen, vicdan kırıntın varsa bu meydan okumama yanıt verirsin. Savcıların sorsun arkadaşlarım yanıtlasın. Kararı milletin vicdanı versin. Hodri meydan hodri meydan. Millet senin Ali Cengiz oyunlarından bıktı. Abdestinden şüphesi olanın namazından şüphesi olur mu. Ben buradayım burada. Sandık da orada. Millet sandığı bekliyor.

GEL MİLLETE GİDELİM

Gel millete gidelim. Ne istiyorsun belediyelerimizden, şirketlerinden? Neymiş ahmak davası. Millet gülüyor gülüyor. Bunu dış dünyaya anlatamıyoruz bile. Savcıya tehdit, bilirkişi davası, bir de üstüne kendinde olmayan diploma davası.

BENİM DİPLOMAMI İPTAL ETTİRMEYE ÇALIŞAN BU KİŞİ YARIN SİZİN TAPUNUZA ÇÖKER

35 yıl sonra dedim ki, 19 yaşında yatay geçiş yaptırdım. 17 yaşında olsaydım eğer, evrakta sahteciliktenbeni çağırdınız, reşit olmamış halimle, o zaman annemi babamı mı çağıracaktınız dedim. evet dedi. Allah bunlara akıl versin. Gülüyoruz ama mesele ciddi. 35 yıl sonra benim diplomamı iptal ettirmeye çalışan bu kişi, yarın sizin tapularınıza, arabalarınıza diplomam gibi çöker. Bugün bana yarın hepimize. İyi görün iyi anlayın diye anlatıyorum.

BENDEN KİM KORKAR; MİLLETE YANLIŞ YAPAN KORKAR

Açıkça mertçe söyleyin, ya, ne istiyorsunuz? Ben de millet de biliyorum ne istediğinizi. İstanbul’a Türkiye’ye hizmet etmeyelim istiyorsunuz. Korkuyorsun öyle değil mi? Korkuyor korkuyor. Benden korkulur mu ya? Beni gören bir yaşındaki çocuk kucağıma atlıyor. Anneler babalar dua ediyor, mutlu oluyor. Ama bu korkuyor. benden kim korkar? Millete yanlış yapan korkar. Çünkü karşısında dimdik Ekrem İmamoğlu var.

TEK SUÇUM SANDIKTA YENİLMEYEN EKREM İMAMOĞLU OLMAK

Bize sözde suç icat ediyorlar. Bir belediyeye 1200 soruşturma, teftiş duydunuz mu? Yahu 2 bin 200 yapsan ne olur. Dönelim geriye. 11 yılda biri ahmak biri bilmem ne davası. 2014 yılından beri benim tek suçum var, sandıkta yenilmeyen Ekrem İmamoğlu olmak. Bak bu cümleleri aklına kazı. Size namus sözü veriyorum; bize yenilgiyi öğretemeyeceksin.

BEŞİNCİ VE SON YENİLGİYİ YAŞAYACAK VE EVİNE GİDECEKSİN

4 kez yaşattığım gibi 5. ve son yenilgiyi yaşayacak ve evine gideceksin. Çok korkuyorlar. Bir sandık daha geliyor diye. Osandıkta karşısında olur muyum diye. Ödleri korkuyor. Beni bertaraf etmeye çalışıyor. Bir Ekrem’e birşey olacakmış, milyonlarca Ekrem var. On milyonlarca. Seni istemeyen.

NE YAPSAN NAFİLE, O SANDIK GELECEK

Ekrem İmamoğlu olmadan seçime gireceksiniz. Hah. Milletin iradesini sözünü tanımayacaksınız öyle mi? Ne olacak biliyor musunuz? Milletin tarihte görmediğiniz demokrasi tokadını yiyeceksiniz demokrasi tokadını. Cevabını alacaksın. Yerine oturacaksın. Nafile ne yapsan. O sandık gelecek, millet seni o sandıkla evine gönderecek. Cesaretiniz varsa karşımıza çıkın. Milletin iradesi kararını versin.

HERŞEY ÇOK GÜZEL OLSUN

23 Mart’ta oy kullanmaya, hep birlikte ayağa kalkmaya, millet burada demeye hazır mıyız? CHP’yi başarıya ulaştırmaya, Türkiye’ye kazandırmaya hazır mıyız? Yeter ki bizler enerjimizle, cesaretimizle, bu millete daha da büyük umut olmayı başaralım. Yeter ki seçimi kazanmaya odaklanalım sadece. Yeter ki bizler tam birlik ve dayanışma içinde olalım. Kurtuluş yok tek başına, haydi herkes 23 Mart’ta sandık başına. Herşey çok güzel olsun. İzmir, herşey çok güzel olsun.

İlginizi çekebilir: Ekrem İmamoğlu’ndan İzmir’de ilk mesaj: “Cumhurbaşkanlığı yolculuğuna talibim”

Demokrat Gündem