İstanbul'un Boğaziçi'ndeki semti Arnavutköy'de bulunan Danış Et’in deniz tarafındaki iskele bölümü bilinmeyen bir nedenle çöktü. Olayda 4 kişi yaralanırken, bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı. Beşiktaş Kaymakamlığından konuyla ilgili sosyal medyadan yapılan açıklamada olayda yaralanan 4 kişinin hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi.
İstanbul Bebek'te bir restoranın iskelesi çöktü. Denize düşenler kurtarılmaya çalışılırken, olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
Beşiktaş Kaymakamlığından yapılan açıklamaya göre, saat 21.00 sıralarında Bebek Arnavutköy Caddesi'nde yer alan bir restoranın balkonu çöktü.
Olayda yaralanan 4 kişi, sağlık ekiplerince hastaneye sevk edildi.
BEŞİKTAŞ KAYMAKAMLIĞI: YARALILARIN DURUMU İYİ
Beşiktaş Kaymakamlığından konuyla ilgili sosyal medyadan yapılan açıklamada, "Bebek Arnavutköy Caddesi’ndeki bir restoranda meydana gelen balkon çökmesi nedeniyle 4 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar 112 Acil Sağlık ekiplerince hastaneye sevk edilmiş olup, alınan ilk bilgilerde hayati tehlikelerinin bulunmadığı anlaşılmıştır. Çevrede gerekli emniyet tedbirleri alınmış ve konuyla ilgili soruşturma başlatılmıştır" denildi.