DEMOKRAT GÜNDEM- 30 Ekim 2020 tarihinde Türkiye’nin İzmir ilinde meydana gelen deprem, binlerce insanın yaşamlarını kökten değiştirdi. Deprem sonucu oluşan hasarlar ve kayıplar, insanların günlük yaşamlarını alt üst etti. Bu trajik olayın üzerinden geçen zamanı değerlendirmek ve depremzedelerin yaşadığı zorlukları daha iyi anlamak amacıyla İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği Başkanı Haydar Özkan ile bir söyleşi gerçekleştirdik.
30 Ekim 2020 İzmir Depremi
30 Ekim 2020’de meydana gelen İzmir depremi, pek çok insanın yaşamlarını derinden etkiledi. Deprem sonucu, birçok bina hasar gördü, insanlar evsiz kaldı, birçok sevilen kişiyi kaybettiler ve ekonomik zorluklarla karşı karşıya kaldılar.
Haydar Özkan ile Depremzedelerin Zorlukları
Haydar Özkan, İzmir Depremzedeleri Dayanışma Derneği Başkanı olarak, depremzedelerin yaşadığı zorlukları ve bu zorluklarla nasıl başa çıkmaya çalıştıklarını açıkladı. Barınma sorunu, geçim sıkıntıları, ekonomik zorluklar ve daha pek çok konuyu ele aldı.
GÜNDEM
01 Aralık 2023DÜNYA
01 Aralık 2023GÜNDEM
01 Aralık 2023EKONOMİ
01 Aralık 2023EKONOMİ
01 Aralık 2023EGE
01 Aralık 2023GÜNDEM
01 Aralık 2023