DOLAR 33,0702 -0.03%
EURO 35,8213 0%
ALTIN 2.536,930,06
BITCOIN 2199178-4,40%
İzmir
35°

AÇIK

üst menü altı
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a meydan okudu: Çık karşıma

Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a meydan okudu: Çık karşıma

ABONE OL
25 Ekim 2022 14:34
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a meydan okudu: Çık karşıma
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenen Kılıçdaroğlu, "Çık karşıma açıkça seninle konuşalım. Korkma ben adam yemem" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Meclis’teki grup toplantısında konuştu.

Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Kılıçdaroğlu, “Bizim kişisel bir hırsımız yok. Biz bu ülkenin büyümesi, kalkınması, her evde huzurun olması için mücadele eden bir partiyiz. Huzur içinde yaşamak istiyoruz. Kavga değil, huzur istiyoruz” dedi.

Avukat Filiz Saraç'ı, İstanbul Barosu Başkanı seçilmesi üzerine tebrik eden Kılıçdaroğlu, "Gezici mahkemeler istemiyoruz, onlara son vereceğiz. Adalet neredeyse onu arayıp bulacağız. Bu ülkeye adaleti getireceğiz" diye konuştu.

GEZİ TUTUKLULARINA SELAM

Gezi davasını gündeme getiren Kılıçdaroğlu, "6 aydır içerdeler" dedi ve hapisteki Gezi tutuklularına selam yolladı.

Bartın'daki maden faciası ile ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, "41 insanın hayatına mal oldu hala ortada bir sorumlu yok. Soma'da olduğu gibi kapatmak istiyorlar" dedi.

MAHİR ÜNAL'A SERT TEPKİ

Kılıçdaroğlu, Cumhuriyeti ve Harf Devrimi'ni hedef alan AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal’a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Yuh çekmeyin, sizin nefesinize yazık, tarih bilmiyorlar, hurafelerle tarih öğrenilmez. Bu anlayış SADAT kafasıdır. Senin diline hakaret eden bir adamla senin ne işin var” dedi.

ERDOĞAN'A MEYDAN OKUDU

Kılıçdaroğlu konuşmasının devamında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Kılıçdaroğlu, "Bana meydan okuyor Erdoğan. Çık karşıma açıkça seninle konuşalım. Korkma ben adam yemem. Hodri meydan" dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP