DOLAR 32,2053 -0.22%
EURO 35,1156 -0.22%
ALTIN 2.498,171,32
BITCOIN 21595380,44%
İzmir
33°

KAPALI

üst menü altı
Lisesi kıza iğrenç plan! 'MİT'e memur olarak alacağız' vaadiyle istismar

Lisesi kıza iğrenç plan! 'MİT'e memur olarak alacağız' vaadiyle istismar

ABONE OL
9 Aralık 2022 12:01
Lisesi kıza iğrenç plan! 'MİT'e memur olarak alacağız' vaadiyle istismar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Konya'da lise son sınıf öğrencisi G.A. (17), iddiaya göre okul müdürü tarafından, 'Seni, Milli İstihbarat Teşkilatı'na memur olarak alacağız' vaadiyle kandırılıp, günlerce istismarda bulunuldu.

Kentte bir lisede eğitim gören G.A., kasım ayı başında derslerinde başarılı olduğu için 'MİT'e memur olarak' alınacağı vaadiyle kandırılıp, hayatı karartıldı. Başından geçenleri anlatan G.A., her şeyin okul müdürü H.A.'nın vaatleriyle başladığını öne sürdü. G.A. şunları söyledi:

“Okul müdürüm H.A., derslerimde başarılı olduğu için 'Seni MİT'e memur olarak alalım' dedi. Daha sonra müdürüm, yanında bizim okuldan bir kız arkadaşım ve ismini Ahmet Mandal olduğunu belirten kişiyle birlikte, beni evden aldılar. 'Seni MİT’e uygun gördük' dediler. Ben de tamam dedim. Bu sırada Ahmet Mandal da gösterdiği kurum kimliğiyle MİT'te çalıştığını söyledi. Sonraki günlerde bana ‘Seni MİT’e aldık’ dediler. Sonra 'Okuldan birine seni 1 ay takip ettirdik ve MİT, senin yanlışını görmüş. Seni bir erkekle otobüste yan yana otururken görmüşler. Fotoğrafın elimizde, ailene göstermemizi istemezsin herhalde’ dediler.”

'SEVGİLİ ROLÜ YAPMASINI İSTEMİŞ

Birkaç gün sonra da Ahmet Mandal'ın kendisiyle sevgili rolü yapmaları gerektiğini söylediğini iddia eden G.A., ''Ahmet Mandal, ‘MİT’e memur olarak daha kolay girmen için benimle sevgili rolü yapman gerekiyor. Bundan da kimsenin haberi olmasın. Herkes gerçek sevgili sansın. Telefonlarımız dinleniyor, mesajlarına, konuşmana dikkat et. Takip ediliyoruz, kameralara çok dikkat et’ dedi. Ben önce bu teklifi reddettim. Okul müdürüm H.A., bana gelerek ‘Bu adam, seni otobüsteki bu fotoğraflarınla kabul ediyorsa, sen de kabul etmek zorundasın' dedi. Böyle deyince ben de kabul ettim” diye konuştu.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP