Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özel İmamoğlu ve Yavaş ile PM öncesi görüşecek

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, pazar günü gerçekleşecek üçlü zirvede bir araya gelecek.

PM Toplantısı Öncesi Kritik Zirve

CHP lideri Özgür Özel, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş ile pazar günü bir toplantı gerçekleştirecek. Bu toplantının, pazartesi günü yapılacak Parti Meclisi (PM) toplantısı öncesinde gerçekleşecek olması dikkat çekiyor. PM toplantısında ön seçim takvimi ve teknik detaylar ele alınacak.

Mansur Yavaş: “Adaylık İçin Erken”

Mansur Yavaş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı adaylığı tartışmalarının erken olduğu görüşünü dile getirmişti.

Seçim tarihinin henüz netleşmediğini belirten Yavaş, bu aşamada aday belirleme sürecinin erken olduğunu ifade etti.

Ön Seçim Yönergesi Tamamlanma Aşamasında

CHP’de Cumhurbaşkanı adayını belirlemek için uygulanacak ön seçim yönergesinin büyük oranda tamamlandığı belirtildi.

Seçim sürecinde, mühürlü zarflar ve oy pusulalarının kullanılacağı bildirildi. Yaklaşık bir ay süreceği tahmin edilen ön seçim sürecinde, CHP üyelerinin oy kullanabilmesi için il ve ilçe seçim kurullarının kurulacağı ifade edildi. (Kaynak: Habertürk)

İlginizi çekebilir: Özel’den Hatay’da Lütfü Savaş özrü

Demokrat Gündem