Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Özgür Özel’den kadın aday ve risk açıklaması: ‘İzmir’de 9 tane cıva gibi adayımız var’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için kadın aday için çok uğraştıklarını ancak doğru adayı bulamadıklarını söyledi.

Özel ilçelerde toplam 9 kadın belediye başkan adayı ile seçimi kazanacaklarını belirterek, partisinin yerel seçim stratjesi ve İzmir’deki risk durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu.

ÖZGÜR ÖZEL: HADİ 2’Sİ KAYBEDİLMİŞ OLSUN, 7 İSİM BAŞKAN OLACAK

Bir televizyon programında konuşan Özel, “İzmir’de cıva gibi 9 kadın adayımız var. Hadi 2’si kaybedilmiş olsun, 7 potansiyel isim olacak” diyerek İzmir’deki kadın aday potansiyeline dikkat çekti. “Dünya kadar aday değişti. İzmir’de 21 tane aday değiştirmişiz. Memnuniyet anketine bakıyoruz.

ÖZEL

Partinin üzerinde seçildiği noktanın ilerisinde olmayan ama aslında aday gösterildiğinde belki seçilecek bir aday olan isimlerin yerine daha genç, kadın aday olması için, İzmir’de değişimin ve gençleşmenin dinamizminin fikrini ateşledik. İzmir’de hiçbir riskimiz yok. Risk aldık derken doğrusunu yaptık” şeklinde konuştu.

İlginizi çekebilir: YSK kesin aday listesini yayımladı: İşte İzmir’de büyükşehir için yarışacak isimler

Aykut POLATLI