Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

Salıcı örgütle buluştu… Ne konuşuldu?

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Örgüt ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, sabah Örnekköy'deki kentsel dönüşüm kapsamındaki 3. ve 4. etap temel atma töreninin ardından beraberinde CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke olduğu halde CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in ev sahipliğinde il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe başkanlarıyla biraraya geldi. 

DEMOKRAT GÜNDEM--Seçime yönelik gerçekleştirilen ve gerçekleştirilen çalışmalar ile önümüzdeki genel seçimde milletvekili olmak isteyen il ve ilçe başkanlarının Haziran ayına kadar istifa etmesi yönünde örgütlere gönderildiği idida edilen genelgenin de ele alındığı öğrenilen toplantıda, Genel Başkan Yardımcısı Salıcı'nın böyle bir genelgenin olmadığını belirttiği kaydedildi. 

ORTADA GENELGE YOK, OLSA BEN VE SELİN HANIM İMZALARDIK

İlçe başkanlarının konuyla dair sorularını yanıtlayan Salıcı'nın konuya dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını, asparagas haber olduğunu söylediği öğrenildi. Salıcı'nın, "Böyle bir genelge yok. Olsa ben ve Selin hanım imzalardı. Tek odak noktamız seçim olsun, çalışmalarınızı yoğunlaştırın" dediği belirtildi. 

SANDIK GÖREVLİLERİ EĞİTİMDEN GEÇİRİLSİN

Toplantıda CHP Genel Başkan Yardımcısı Salıcı'nın seçim öncesi çalışmalar kapsamında sandık görevlileriyle ilgili bir çalışma yapılmasını istediği kaydedildi. Sandık görevlilerinin eğitimden geçirilmesini istediği öğrenildi. 

ERKEN SEÇİM OLACAKMIŞ GİBİ ÇALIŞMA TALİMATI

CHP'ye bugüne kadar oy vermeyen kesimlere yönelik özel çalışmaların yanısıra öbek çalışması yapılması gerektiğini vurgulayan Salıcı'nın, her an erken seçim olacakmış gibi çalışma yapılmasını istediği de kaydedildi. 

 

 

Salıcı örgütle buluştu... Ne konuşuldu?
Demokrat Gündem