Taksiciye saldıran şüpheli bugün mahkeme kararıyla cezaevine gönderildi. Saldırı mağduru Hakan Paktan, “Bu olaydan sonra bir daha taksicilik yapmayacağım” dedi.
Uyuşturucu madde etkisinde olduğu öne sürülen Emirhan Ü., olay günü bindiği taksinin şoförüne bıçakla saldırarak gasp girişiminde bulunmuştu.
İlk olarak adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Emirhan Ü., olayın sosyal medyada büyük yankı uyandırmasının ardından yeniden gözaltına alındı.
Şüpheli bugün çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Olayın mağduru taksi şoförü Hakan Paktan ise saldırının ardından mesleğini bırakma kararı aldı.

Paktan, “Bir klima ve soğutucu üreten fabrikadan emekliydim, çocuğum için çalışıyordum. Ama bu olaydan sonra bir daha taksicilik yapmayacağım” dedi.
Olay, sosyal medyada yoğun tepkilere yol açarken, güvenlik güçleri soruşturmayı genişleterek devam ettiriyor.
İlginizi çekebilir: İzmir için sarı kod: Meteoroloji’den kritik uyarı!