Nazilli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürüttüğü titiz çalışmalar sonucunda kırsal Gedikaltı Mahallesi’nde önemli bir operasyona imza attı.
10 Nisan Cuma günü gerçekleştirilen baskında, zeytin ağaçlarının arasına gizlenmiş bir “zehir serası” ortaya çıkarıldı.
ZEYTİN BAHÇESİNDE ÖZEL SERA DÜZENEĞİ
Şüpheli H.C. (62) isimli şahsa ait zeytin bahçesinde arama yapan jandarma ekipleri, dışarıdan fark edilmesi güç, özel olarak hazırlanmış bir sera düzeneğiyle karşılaştı. Sera içerisinde yetiştirilen ve hasada hazır hale getirilen 208 kök dişi Hint keneviri bitkisine el konuldu.
ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI
Operasyonun yapıldığı ilk gün adresinde bulunamayan H.C.’nin izini süren jandarma, dün gerçekleştirdiği takip çalışmaları neticesinde şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
ZEHİR TACİRİ TUTUKLANDI
Gözaltına alınan 62 yaşındaki H.C., İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. “Uyuşturucu madde imal ve ticareti” suçlamasıyla hakim karşısına çıkarılan şüpheli, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
İlginizi çekebilir: Meteorolojiden İzmir dahil 6 kente ‘çöl tozu’ uyarısı