DOLAR 32,2243 -0.19%
EURO 35,0990 -0.11%
ALTIN 2.505,021,59
BITCOIN 21543012,44%
İzmir
29°

PARÇALI BULUTLU

üst menü altı
CHP'li Beko'dan 'Göztepe' çağrısı: 'Dükkanlar kulübe devredilsin'

CHP'li Beko'dan 'Göztepe' çağrısı: 'Dükkanlar kulübe devredilsin'

ABONE OL
29 Eylül 2021 20:23
CHP'li Beko'dan 'Göztepe' çağrısı: 'Dükkanlar kulübe devredilsin'
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Gürsel Aksel Stadı'nın mağaza ve dükkan bölümlerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Göztepe'ye devredilmesi için çağrıda bulundu. Beko, yaptığı çağrıda Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'ya da seslendi.

DEMOKRAT GÜNDEM- CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Göztepe Spor Kulübü'nün pandemi döneminde yaşadığı gelir kaybına dikkat çekti. Göztepe Gürsel Aksel Stadı’nın mağaza ve dükkan bölümlerinin Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Göztepe'ye devredilmesi için çağrıda bulundu. Beko, Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’ya da sürecin takip etmesini istedi.

Beko'nun açıklamaları şu şekilde:

"Göztepe camiası, taraftar, Göztepe Gürsel Aksel Stadı'nın futbol sahası, tribünler ve soyunma odaları ile idari bölümler dışındaki mağaza, dükkan vb. bölümlerinin Bakanlık tarafından kulübe devredilmesini istiyor.

Ticari gelirlerin ve tribün hasılatının düştüğü pandemi koşullarında, üstelik yayıncı kuruluşun tek taraflı indirime gittiği koşullarda mağaza ve dükkanların üçüncü kişilere kiralanarak gelir elde edilmesi şart

Koyu Göztepe taraftarı olan AK Parti İzmir milletvekili Atilla Kaya acaba konuya hassasiyetle yaklaşarak pandemi koşullarında geliri oldukça azalan kulüplerden olan Göztepe'mizin gelir kaynaklarını artırmaya yönelik bu beklentiye yönelik çabucak adım atar mı?"

""

""

""

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP