DOLAR 32,3141 -0.1%
EURO 34,8633 0.09%
ALTIN 2.412,820,82
BITCOIN 2053062-1,53%
İzmir
21°

AÇIK

üst menü altı
Eski ilçe başkanına yeni görev: O kurula danışman oldu

Eski ilçe başkanına yeni görev: O kurula danışman oldu

ABONE OL
18 Eylül 2021 11:47
Eski ilçe başkanına yeni görev: O kurula danışman oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menemen İlçe Başkanlığı'ndan alınan Turan Erdoğan, spor kurulunda danışmanlık görevine getirildi. 

DEMOKRAT GÜNDEM-Menemen Belediyesi Başkanı iken hakkındaki suçlamalar nedeniyle tutuklananan Serdar Aksoy'un ardından gelişen süreçte belediye başkan vekilliğinin AK Parti'ye geçmesiyle ilgili eleştirilerin odağı olan ve görevinden uzaklaştırılan CHP Menemen İlçe Başkanı Turan Erdoğan'ın yerine Ömer Güney getirilmişti. 

TURAN ERDOĞAN: MİLLİ SPORCU KİMLİĞİMLE DANIŞMAN OLARAK GÖREVLENDİRİLMENİN GURURUNU YAŞAMAKTAYIM 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Menemen İlçe Başkanlığı görevinden alınan Erdoğan'ın görevinden alınmasının ardından yeni bir görev verildi. Erdoğan CHP Menemen İlçe Başkanlığı'nda  Spor Kurulu Danışmanlığı’na getirildi. Yeni görevini sosyal medya hesabından duyuran Turan Erdoğan, "Cumhuriyet Halk Partisi bu alandaki çalışmalarına "milli sporcu" kimliğimle beni "danışman" olarak görevlendirmesi gururunu yaşamaktayım" dedi. 

"CUMHURİYET HALK PARTİSİ AİLESİNE SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM"

Erdoğan’ın mesajı şu şekilde oldu: "Cumhuriyet Halk Partisi, evrensel spor kültürünü ülkemizde yaygınlaştırmak için; etkin, verimli, dinamik bir anlayışla görev yapacak bir " Spor Yönetiminin" kurulması ilkesini hep benimsemiş ve savunmuştur. Bu vesileyle, " Her türden spor etkinliklerini, Türk gençliğinin ulusal eğitiminin ana unsurlarından saymak gerekir." gerçekliğini ifade eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün spor ile ilgili duygu ve düşüncelerini hedef edinerek kurulan Cumhuriyet Halk Partisi Spor Kurulu, denetime açık, şeffaf, katılımcı ve demokratik çizgide yoluna devam etmektedir. Cumhuriyet Halk Partisi bu alandaki çalışmalarına "milli sporcu" kimliğimle beni "danışman" olarak görevlendirmesi gururunu yaşamaktayım. Başta Genel Başkanım Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na Genel Başkan Başdanışmanı Spor Kurulu Başkanım Sayın Kenan Nuhut' a ve büyük ailem dediğim Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi'ne sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum."

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP