Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Sosyal Medya

Sinem Dedetaş’tan ilk açıklama: ‘Aklım ve kalbim Üsküdar sokaklarında’

Üsküdar Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, nezarethaneden kaleme aldığı el yazısı mektupla ilk mesajını paylaştı.

Üsküdar Belediyesi'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında dün gözaltına alınan Belediye

DEMOKRAT GÜNDEM-HABER MERKEZİ-Üsküdar Belediyesi’ne yönelik sürdürülen adli soruşturma çerçevesinde emniyet mensuplarınca gözaltına alınan Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, tutulduğu nezarethaneden kamuoyuna ve ilçe sakinlerine seslendi.

Sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna duyurulan el yazısı mektubunda durumuna ilişkin detayları paylaşan Dedetaş, kamuoyundan gelen desteklerin kendisine güç verdiğini vurguladı.

Mesleki kariyerine ve belediyecilik geçmişine dikkat çeken Dedetaş, nezarethanede bulunmaktan duyduğu şaşkınlığı ve üzüntüyü gizlemeyerek, sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi.

“BURDA OLMAYI HAK ETMEDİM, AKLIM ÜSKÜDAR SOKAKLARINDA”

Avukatları aracılığıyla dışarıdan gelen destek mesajlarını takip ettiğini ve moral bulduğunu belirten Üsküdar Belediye Başkanı Sinem Dedetaş, ilçedeki komşularına hitaben yazdığı satırlarda duygularını şu sözlerle aktardı: “Sevgili komşularım, Bu sabah yanınızda olamasam da her sabah olduğu gibi bugün de aklım ve kalbim Üsküdar’ın sokaklarında. Tüm çalışma hayatımı gözden geçirdiğimde, olmayı hak ettiğim ve hayal ettiğim yer elbette nezarethane değildi. Ama sağlığım yerinde çok şükür. Sizlerin de vermiş olduğu destekleri avukat arkadaşlarımız bana ulaştırıyor, gerçekten çok mutlu oluyorum. Sizden haber almak, destek olmak moral veriyor. En yakın zamanda görüşmek ümidi ve sevgilerimle.”

Demokrat Gündem