Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Prof. İrfan Palalı

Kandırıldım, özür dilerim.

Gerçi zekası liderliğe yetmiyor diye bir iki kere yazmıştım; ama kendisinin dıştan demokrat görünüşü, aman CHP‘nin dengesi bozulmasın gayesi ile ona içime sinmemesine rağmen övgülü yazılar yazmış, desteklemiştim.

Şimdi kandırıldığımı düşünüp okurlarımdan, dostlarımdan özür diliyorum.
Kim bu zat? Diyeceksiniz.

Tahmin ettiğiniz gibi Kılıçdaroğlu.

Değerli okurlar, adam ne bekliyor, ne hayal ediyor tahmin zor değil; aklınca yeniden lider olmak istiyor herhal.

Aklı yetmiyor, ama yetmediğinin farkında da değil.

Saçmalıyor.

CHP karşıtlarının değirmenine su taşımakta.

Değerli okurla CHP de bunun gibilerden yüzlerce var. Örneğin yakın geçmişte bir tanesi vardı ki, istediği yere aday gösterilmeyince, CHP genel sekreterliği mazisini unutup seçimlerde CHP aleyhine çalışma yürütmüştü. İsmi bilinen biri ama yazmaya ne hacet, onu önemsememek gerek.

Sevgili dostlar, Derin Toplum kurgusunu yaptı. Erken yada normal seçimde CHP diğer muhaliflerle birlikte seçim kazanıp iktidar olacak, Ama az gelişmiş Anadolu Yarımadasında, CHP nin bu az gelişip kendi ikbalinden başka her şeye muhalif olan, az bilmiş, demokrasiyi içine sindirememiş, her şeyin azına sahip bu partililerin öyküsü daha yıllarca sürecek.

Ta ki beyinler gelişene dek

Prof. İrfan Palalı

1950 yılında Şanlıurfa’da doğdum. Tıp eğitimimi tamamlayarak profesör unvanına ulaştım. Üniversite yıllarında başladığım edebiyat yolculuğum, özellikle toplumsal meseleleri ele alan romanlarla devam etti. 2002 yılında yayımlanan "Tehcir Çocukları" adlı ilk romanım, Türkiye’de tabu olan Ermeni sorununu gündeme taşıdı ve büyük yankı uyandırdı. Ardından "Taşların Ağıtı" (2005), "Sünnet Çocukları" (2008) ve "Özgürlük Düşleri" (2016) adlı romanlarımı yayımladım. Şu anda İzmir’in güvenilir gazetesi Demokrat Gündem bünyesinde yeni romanım "Testosteron" üzerinde çalışıyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × four =

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER